En son beş Yangın Merdiveni Kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Gelişen teknolojiyle müşterek yangın merdiveni seçenekleri, daha lüks sağlıklı hale geldi. Tığ Ardan Yangın olarak teknolojiyi her dönem uyma fail bir firmayız.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen örgüdaki Yangın Bapları en mürtefi kalite ve en yarar fiyat politikamıza şayan olacak şekilde üretilir.

ürkü kolu olmalıdır: Müstacel çıkış bapları, ürkü koluna malik olmalıdır. Bu, bapnın hızlı ve hafif bir şekilde açılmasını esenlar ve insanoğluın ivedili durumlarda emin bir şekilde tahliye edilmesini kolaylaştırır.

Bu sayede insanoğluın güvenli bir şekilde binayı vazgeçme etmesine yahut yangınla mücadele ekiplerinin çaldatmaışmasına imkân katkısızlar. Yangın kapıları genellikle kendiliğinden olarak kapanan ve ürkü barı gibi evgin durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylece yangın sırasında insanoğluın hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Yangın Kapısı tuzakırken özen etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası şeşnda bizim semtımızdan üretilen kapılar üzere nitelikli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Hassaten, ivedi çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, münasip şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı kabil yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanların en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

 Işlevsel başüstüneğu kadar süsleyici tasarımlara da mevla olan yangın kapıları, camlı yangın bapları, müstacel çıkış kapıları ve sac baplar olarak şık tasarlanmış mekânların ve görselliğin ön planda tutulduğu güzel duyusal kaygı güdülen alanların konseptine ve renklerine mütenasip olarak imal edilme seçeneklerine de sahiptir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Ova şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara iye olan bir strüktürsı vardır.

Tütün intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın yönetmeliğinde söylem edilmiş olduğu üzere bapların resen kapanması gerekmektedir. Bapların bizatihi kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Sessiz kanatlı yangın bapları binaların içerisinde olması mümkün yangın ve benzeri müstacel durumlarda önlem örtmek en önemli tedbirlerin başında gelir.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere malik olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının vesair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emniyetli bir şekilde binayı Yangın kapısı istanbul fiyatı ayrılma etmelerini sağlamlar.

Yangın merdivenleri dokumalırken çokliği konutlarda 80cm, topluma yıldızlı yapılarda 120cm, faik katlı daire binalarında 90cm çokliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları vâsiliği 180cm’den az olmamalıdır.

Report this wiki page